Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Custom Bar Title

Дорогі учні! Педагоги! Батьки!

Рішенням уряду від 25 березня карантин продовжено до 24.04.2020р. і може бути поновлений іще далі, тому, що перебування великої кількості людей в одному будинку при циркулюючому в спільноті вірусі, створює величезний ризик для їх здоров’я.               Це великий виклик для нас усіх.

Не просто системі освіти перейти у режим роботи  в умовах ізоляції. Вчителям не просто у швидкому темпі повноцінно освоїти сучасні методи дистанційного навчання і це займе трохи часу. Однак, уже у перші дні карантину ми зуміли створити систему контактування з учнями з більшості предметів і вчителі подають план уроків на найближчий час, завдання для опрацювання та контролю результатів. Створені Googleкласи, вайбергрупи, використовуються ресурси Google та соціальних мереж, інші засоби. Все це буде поступово удосконалюватись. Тому, що вибір методів навчання це прерогатива учителя.

Тож закликаю учнів вчитись працювати самостійно. Це навичка, яка необхідна буде у дорослому житті.  Зараз в інтернеті є багато відеоуроків з різних предметів, є платформи для самостійного навчання. Дозуйте навчання із доступними для виконання вдома фізичними вправами.

Батькам пораджу предметно контактувати з класними керівниками і вчителями, допомогти дітям.

Усім нам терпіння, а головне – бажаю здоров’я. Все поступово налагодиться.

Директор ліцею Юрій Сватко

Наказ про організаційні заходи під час карантину”. Натисніть, щоб завантажити та переглянути
Наказ про організацію освітнього процесу під час карантину”. Натисніть, щоб завантажити та переглянути

 

 

Comments

  1. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!
  2. login pragmatic play, 11 Липня, 2023
    Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org