Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Наш великий Громадський проект

Наш великий Громадський проект

З 1 по 15 листопада голосуємо за великий проєкт №171 «КІНОБАЙК»

В основу КІНОБАЙКА  покладена мрія про створення комфортного простору для дітей, учнів, мешканців та гостей нашого району незалежно від віку. Для цього буде використана прилегла до ліцею «Оріяна»  територія, яку облаштують освітленням, мощеними бруківкою доріжками, зеленими галявинами. Підлітки зможуть проводити вільний час в активному русі. Для активного відпочинку буде облаштовано скейт-галявину. Тут знайдуть для себе активності як прихильники скейтингу і велоспорту, так і ті хто прийде просто покататися незалежно від віку.

Центральним елементом простору стане АМФІТЕАТР, який слугуватиме удень «ЗЕЛЕНИМ КЛАСОМ» для учнів та учителів, або ж місцем для зустрічей, презентацій, концертів та вистав,  У вечірній час, в теплу пору року, він перетворюватиметься у кінотеатр під відкритим небом.

Для дошкільнят та молодших школярів буде цікавим ігровий лабіринт. Поки діти будуть захоплено гратися, батьки зможуть відпочити, чи взяти участь у зборах, подивитися фільм, і не хвилюватися, де перебуває їх дитина.

Ідея проєкту КІНОБАЙК – створення в мікрорайоні ліцею, на його території громадського простору для усіх, хто тут навчається і проживає. Автором проєкту є голова батьківської спільноти ліцею п. Ірина Чижук.

Шановні мешканці нашого району! Якщо ви, ваші друзі і знайомі проголосують, то життя тут стане більш комфортним, а сам район значно привабливішим. Запам’ятайте – проєкт №171.

 

 

 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org