Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

    Звернення педагогічної ради

Дорогі учні! Шановні батьки!

Ми на порозі свята День Знань! Цього разу воно пройде без великих зібрань та урочистих промов. Педагогічний колектив ліцею бажає усім Вам міцного здоров’я, щастя та сповненя мрій! Ми віримо, що невдовзі недуга, яка охопила планету, відступить і ми надалі зможемо жити повноцінним різноманітним життям. Але зараз мусимо дотримуватись усіх засобів безпеки та санітарних норм. Завтра розпочнеться навчальний рік. Для збереження здоров’я усіх оточуючих просимо Вас дотриматись протоколів Міністерства охорони здоров’я та Управління освіти. Є  важливий момент, на який вказують частина батьків, і якого в закладі важко дотримати —  соціальна дистанція між учнями . в першу чергу у середніх та старших класах. Тривожить і поступове зростання захворюваності у Львові та встановлення у місті помаранчевого рівня небезпеки.

Для  вирішення цієї проблеми педагогічна рада ліцею прийняла рішення про перехід на змішану форму навчання  у 6-11 класах   з понеділка 7 вересня. Решта класів будуть навчатись у звичному режимі.

Пропонується розділити учнів класу на дві групи. Кожна група навчається тиждень удома, тиждень у ліцеї  за чергою. Комунікація з учнями, які перебуватимуть вдома відбуватиметься засобами дистанційної освіти ( зокрема у Google-класах, платформа Zoom та ін.). Також будуть прийняті міри для організації консультацій.

Таким чином ми зможемо виконати навчальні програми і організувати постійний контакт з дітьми.

Просимо батьків на зборах погодити даний тимчасовий порядок навчання та сприяти класним керівникам у розподілі дітей на групи.

Першого вересня у зв’язку із святом у ліцеї у кожному класі відбудеться по два уроки: тематичний Перший урок та урок про правила респіраторної гігієни та безпечне навчання.

Класи приходять на навчання відповідно до оприлюдненого часового розкладу: 8.15,  9.10, 10.10.

Початкові класи, які навчаються у блоку-прибудові будуть ходити через відремонтований окремий вхід

Дякуємо усім за розуміння та співпрацю.  Із святом Знань! Міцного здоов’я!

 

Педагогічний колектив ліцею “Оріяна”.

 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org