Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Зустріч із вченим-полярником

20 травня відбулася надзвичайно цікава зустріч учнів 4-Г класу із учасником антарктичних експедицій Накаловим Євгеном Федоровичем. Діти брали участь у конкурсі «Запроси полярника до себе», який проводив Національний антарктичний науковий центр спільно з МОН, бо дуже хотіли зустрітися Із учасниками антарктичної експедиції. На жаль, ми не потрапили до переліку шкіл, куди завітали полярники.

Однак, щастя нам посміхнулось. Ми дізналися, що дідусь учениці нашого ліцею щойно повернувся з експедиції. Він люб’язно погодився завітати до нас.

Діти дізналися про Історію станції «Академік Вернадський». про умови праці та проживання на станції. Євген Федорович розповів про кліматичні умови, тваринний світ на далекому материку. Розповідь супроводжували захопливі світлини, зроблені учасниками експедиції. Учні задавали ученому цікаві запитання, на які отримали не менш цікаві відповіді.

Як результат зустрічі, всі учні висловили бажання побувати і попрацювати на станції «Академік Вернадський». Для цього вони будуть добре вчитися.

 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org