Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Естонія. Міжнародна модель ООН

Львівська модель ООН продовжується.

З 25 по 28 квітня команда нашого ліцею у складі Кітик Анастасії, Шавяк Андріани, Лісного Віталія та Олександра Василіва разом з вчителькою Витрикуш Іриною взяла участь у міжнародному проекті Модель ООН в Естонії. Учні відчули себе справжніми делегатами ООН, взяли участь у вирішенні глобальних проблем людства та пропонували заходи, щоб запобігти кліматичним змінам, посилити кібербезпеку та зменшити шкоду від електричних відходів. У проекті брали участь підлітки з України, Естонії, Латвії, Литви, Росії, Бельгії та Німеччини, що дозволило покращити навички спілкування англійською та дізнатись щось нове про життя в тій чи іншій країні. Зі слів наших ліцеїстів, цей проект дав їм просто неоціненний досвід комунікації з іноземцями, публічних виступів, вміння доводити свою думку та шукати компроміс, а також нові знання в сфері міжнародних відносин та роботи ООН, які вони зможуть використовувати у майбутньому. Учні не просто змогли порозумітись іншою мовою, а й знайшли багато нових друзів, з якими зараз навіть на відстані підтримують зв’язок. Симуляційна гра так надихнула наших учасників, що приїхавши додому вони запропонували організувати у школі дебатний клуб, де можна буде часом збиратись та вести маленькі дискусії на великі теми.

Участь у проекті стала можливою завдяки співпраці з ГО «Інститут Суспільних ініціатив».

 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org