Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Програма «Демократична школа» стартувала!

13-14 березня у ліцеї відбулись перші майстерні – презентація Програми та оцінка ситуації. Модератори – наші тренери – консультанти від проекту Ярина Сухецька та Андрій Залужний.

На першу дію в актовій залі зібралось чимало учнів, учителів та батьків. Учасників зустрічі привітали із початком роботи і побажали гарних результатів партнери: від відділу освіти Сихівського та Личаківського районів Оксана Коцюруба, від РСП «Шувар» Клавдія Гордієнко, від парафіяльної церкви отець Володимир Дмитрів. Далі робоча група генерувала мрії про демократичний ліцей. 

 

Другий день роботи з тренерами присвячений оцінці ситуації у ліцеї. Робоча група працювала з «Інструментом демократичного розвитку школи».

Найбільші емоції вирували при дослідженні розділу «Демократичне середовище і демократичне врядування». Це і не дивно, бо за наслідками розгляду стало зрозуміло, що у закладі бракує ряду внутрішніх нормативних документів та чітко розписаних правил для сторін. Великі горизонти для майбутньої роботи з навчальними планами розкрив розгляд розділу «Освіта для демократичного громадянства і прав людини у навчально-виховному процесі». Є значні резерви у реалізації зв’язків, партнерства та співпраці з місцевою громадою. Час минув швидко, цікаво, продуктивно. Дякуємо всім учасникам.

Тепер час на планування змін.

 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org