Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Проект «Школа-енергії» в дії

Результати роботи у проекті «Школа енергії» представляла команда проекту 06 травня 2016 року.
Христина Панчишин і Станіслав Міндер розповіли про аудит приміщень школи. Учні виготовили поверхові плани приміщень закладу і, згідно з даними досліджень, зафарбували площі «холодними» і «теплими» кольорами. Це важлива інформація для подальшої роботи дирекції та батьківського комітету з утеплення приміщень.
Учасники проекту підготували нову виставу про енергозбереження. Головна героїня Теплинка навчала дітей економії енергоресурсів.
На свято до «Оріяни» завітали керівники проекту з асоціації «Енергоефективні міста України» Віталій Волков та Микола Гутник, інспектор відділу освіти Ярослава Собашко.. Заступник директора ТзОВ «Шувар» Клавдія Гордієнко розповіла учням про досвід підприємства в економії енергії.
До свята відбувся конкурс малюнків з енергозбереження. Роботи представляли учні 2-4 класів. Кращою визнали роботу учениці 2-б класу Сорокотяг Анастасії. Відзначена робота учнів 3-б класу.






 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org