Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Два дні 13-14 листопада на базі школи-ліцею «Оріяна» тривав проект “Перша шкільна модель ООН у Львові”. Відкрив захід начальник відділу молоді і сімї ЛМР Тарас Репицький. Активісти ГО «Інститут суспільних ініціатив» Віктор Петров, Віталій Сергійчук, Ольга Бакай розподілили 45 ліцеїстів на два комітети “Прав людини” та “Екосор”. Учасники виступали в ролі дипломатів від своїх країн по важливих проблемах сьогодення. Учні навчались аналізувати інформацію та виробляти спільні рішення. Першого дня відбувались також представлення країн-учасниць. У виступах учні-дипломати показували досягнення культури, науки, виробництва та національної кухні своїх країн. За рахунок моделювання діяльності ООН, на прикладі роботи різних органів організації, школярі дізналися про проблеми в різних регіонах світу та шляхи їх вирішення з допомогою міжнародних процедур. На другий день захід відвідав заступник Міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський. Заступник Міністра виступив перед учасниками та розповів про молодіжну політику і діяльність Мінмолодьспорту. «Ініціативи такого плану, як Модель ООН, дають змогу дітям відчути себе у ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації Об’єднаних Націй з дотриманням реальних правил процедури. Окрім того цей проект розвиває критичне мислення, навички дебатування та надає молоді нові можливості. Тому ми вітаємо таку ініціативу і зі свого боку сприятимемо її розвитку», – зазначив Сергій Митрофанський. Учасники також мали змогу поспілкуватись із заступним Міністра на теми управління в Міністерстві та ролі молоді в системі прийняття рішень. Організатор та засновник проекту Львівська Модель ООН, Тарас Репицький відмітив, що проект буде мати продовження. Кращим учасником проекту самі учні визнали ученицю 10-а класу Корінь Ольгу, яка одержала запрошення від організаторів на поїздку в Латвію де відбудеться міжнародна зустріч у проекті. Від адміністрації Оріяни проект курують заступники директора з НВР Сахно О.А. та Федьків Л.І.





 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org