Телефон/Факс: (032) 222-04-62
Адреса: м. Львів, вул. Чукаріна, 3

Учні нашої школи на відборі конкурсу до Канади

Учениця НВК”Школа-ліцей”Оріяна” – Петришин Софія, з 10 – А класу бере участь у конкурсі O.W.L. Open World Learning. Конкурс, який заради поїздки за омріяну Атлантику не вимагає шалених грошей, а лише невпинне і велике бажання!
Саме Софія змогла знайти жагу до здійснення цілі і тому подала відео та мотиваційний лист, по тематиці видатної сучасної постаті канадської українки – Катрусі (Анни) Винницька, або ж Кетрін Винник. У свому відео (посилання на яке буде нижче) дівчина зазначила спільні факти про себе та актрису, також коротко зачитала біографію зірки і проілюструвала власне уявлення першого кроку Катрусі на землю Батьківщини.

Сама ж учасниця говорить:
“Для своєї основної роботи – відео, я обрала канадську кіноакторку українського походження. Чому? Вас справді цікавить? Ну то читайте уважніше – все тому, що я з дитинства мріючи про майбутню професію надовго зупинялась на актрисі і тому серйозно цікавилась кінематографом.
Тож не дочитавши список канадських знаменитостей з українським походженням, я зупинилась на Кетрін, за що я ні разу не пошкодувала, вивчаючи її біографію. Я знайшла багато спільного, як в моєму житті так і житті зірки, для прикладу: сім’я із 6 людей, рідня з західної України, цілеспрямованість до мети ще з дитинства, приналежність до Пласту, де чудово виховують лідерські здібності, любов до спорту та звісно – любов до Батьківщини. Катруся неодноразово привселюдно вітає українців з їх подвигами, підтримує теплим словом у важку хвилину та не соромиться, а навіть пишається своїм слов’янським походженням! Я пишаюсь її гордістю, тому й беру собі у нотатку цю нову для себе капельку патріотизму – ніколи не забувати звідки ти родом!”

Як отримати очікувану поїздку Софії? Та чим ми можемо допомогти?

В першу чергу, щоб досягти цілі – перемоги, потрібно виконати всі поставлені перед учасниками завдання – зняти відео про відому особистість Канади українського походження, написати мотиваційний лист , поширити статтю про власну працю та набрати немалу кількість переглядів на YouTube.
Тож чим ми можемо підтримати нашу активну ученицю? Перейшовши по даному посиланню
www.youtube.com переглянути відеоролик та по можливості поставити Like і звісно радісно відгукнутись щодо коментаря)
Дякую всім за підтримку і пам’ятайте: В Єдності Сила!


 

Оголошення

Ліцей “Оріяна” проводить набір у перші класи на 2019-20 н.р.

Набираємо 4 класи (120 учнів) за програмою Нової української школи. Один клас (за бажання батьків) буде працювати за програмою “Інтелект України”, адаптованою до вимог НУШ.

Детальна інформація про проекти на сайтах:

intellect-ukraine

та

nus.org.ua

Для зарахування в ліцей "Оріяна" потрібно подати:

Запис проводить заступник директора з НВР п.Ярославська Н.А. у середу, четвер з 16.00 до 18.00 год.

Оголошення!!!

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників на батьківські збори, що відбудуться 20.02.2020р. в актовій залі школи о 18:00 год.

Для п’ятикласників планується відкриття класів з поглибленим вивченням англійської мови та з вивченням економіки.

Довідки за телефоном
222-41-05.

Ми на карті:


Цікаві посилання:

Osvita.com.ua
Osvita.ua
lviv-adm
intellect-ukraine.org